ADANA / YÜREĞİR - Ticaret Borsası Anaokulu

Ock

Dilimizin zenginleri projesi kapsamında veli öğrenci yazar buluşması etkinliği ile yazarımız Zübeyde CÖMERT hanımı misafir ettik. Öğrencilerimize hikaye anlatımı, velilerimize yapmış olduğu sunum için yazarımız Zübeyde CÖMERT hanıma ve bu güzel etkinliğimize eşlik eden Kıymetli Adana il Şube Müdürümüz sayın Erdal DENGE beye çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul öncesi A Şubemizde "Bir hikâyede sen anlatır mısın " etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte hikaye öğrenci velimiz tarafından okunmaktadır. Hikâye sonrası masal karakterini oluşturma çalışması yapıldı . Hikayeyi anlatan velimiz Neşet IŞIK beye ve öğretmenimiz Nazife KURUPINAR hanıma bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ock

Ana Sınıf D Şubesi öğrencilerimiz Öğretmenleri Rehşan KUL ile birlikte okul bahçemizde ritim çalışması yaptı. Bu çalışmalar ile öğrencilerimizin zamanlama duygusu, konsantrasyon süresinin artması, hafızanın gelişmesi , duyulan ritmin yada müziğin beyin kulak ve ellerle koordinasyonunun sağlanması, dinlemeyei öğrenme, grup çalışmasını öğrenme gibi özellikleri kazanması hedefleniyor.